U utorak 7. marta 2017. godine,  na Univerzitetu „Džon Nezbit“, u Beogradu, studenti Pravnog fakulteta izveli su simulaciju ostavinske rasprave. U centru pažnje bila je rasprava o sudbini zaostavštine nastale posle smrti njenog ostavioca. Simulacija je posvećena jednoj od najaktuelnijih tema iz oblasti Naslednog prava. Ideja za bavljenje predmetnom temom potekla je od samih studenata, a tekst i scenario za potrebe simulacije pisali su sami učesnici.

U ovom projektu učestvovali su studenti Pravnog fakulteta: Jovana Cmiljanović,  Sanja Kujundžić, Aleksandra Nikolić,  Milica Nakić,  Una Đurović , Tamara Rašeta,  Katarina Pavlović,  Robert Novaković,  Andrijana Bojić, Kristina Kalajdžić, Vanja Talijan,  Luka Ivančević,  Ana Stevanović, Jelica Kusmuk, Nataša Vitković, Danijela Bogdanović i Tijana Marinković.

Studenti i nastavno osoblje imali su priliku da se druže, obogate svoja znanja i pokažu svoje stvaralačke, kreativne, govorničke i druge sposobnosti i veštine. Kao idealan spoj teorije, prakse i regulative, smatra se da je simulacija dobra način učenja i obogaćivanja znanja, sposobnosti i veština studenata. Na taj način se uči brže i duže pamti, što je bio jedan od ključnih razloga za njeno izvođenje.

© COPYRIGHT | MEGATREND UNIVERZITET

logo-footer

OSTANIMO U KONTAKTU: